Тази вечер в Hell’s Kitchen участниците ще бъдат изправени пред

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen участниците ще бъдат изправени пред
Коментари Харесай

Шеф Ангелов тества рецепторите на професионалистите

Тази вечер в Hell’s Kitchen участниците ще бъдат изправени пред първата си експресна вечерна резервация. Преди вечерята да започва, началник Ангелов ще тества вкусовите им рецептори в едно комплицирано, само че доста занимателно предизвикателство.

Един същински добър професионален готвач би трябвало да употребява всичките си сетива, до момента в който готви. Днес началник Ангелов ще сложи на тестване небцата на участниците. Те няма да могат да разчитат на зрение и слух, а единствено благодарение на обонянието и вкусовите си рецептори ще би трябвало да познаят разнообразни храни, приготвени под формата на пюре. При насъбрани 3 неверни отговора, сбъркалият ще би трябвало да показва един собствен съотборник, който да пробва доста специфичен коктейл. Победителите ще се насладят на обяд в ресторанта на началник Виктор Ангелов и опция да дегустират новото му меню, а изгубилите ще се заемат с приготвянето на заготовките и за двата тима.

Днешната вечерна резервация ще премине по нов правилник. Двата тима ще имат разполагаем единствено един час, с цел да издадат допустимо най-вече съвършени чинии, а тимът, който успее да издаде повече ще вземе успеха. Загубилият тим по традиция ще излъчи двама номинирани, само че дали новият правилник на експресната резервация няма да бъде последван и от нов правилник при номинациите, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР