Тази вечер в Hell’s Kitchen Гичка и Божидар ще се

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen Гичка и Божидар ще се
Коментари Харесай

Най-критичното жури ще оценява Гичка и Божидар

Тази вечер в Hell’s Kitchen Гичка и Божидар ще се изправят един против различен в оспорван кулинарен двубой, а трудът им ще бъде оценен от най-критичното жури. Решаващата вечерна резервация ще сложи двамата номинирани на чело на тимовете си, а напрежението в професионалната кухня ще бъде подсилено и от специфичните посетители на ресторанта – Стоянка Мутафова, Муки, Христо Мутафчиев и цялото му семейство.

Номинираните Гичка и Божидар ще премерят познания и умения в кухнята в занимателен, само че в това време доста виновен кулинарен двубой. Двамата ще би трябвало да минат по трасе с трудности, управлявайки детски колела, а за всяко сполучливо прекосяване ще получават специфичен артикул. След това Гичка и Божо ще имат извънредно виновната задача да подготвят 15 порции за най-взискателното жури – децата. Сладурите от детски хор „ Пим Пам “ ще станат част от конкуренцията и ще оценят независимо по-вкусното от двете ястия.

Решаващата за тази седмица вечерна резервация ще посрещне в ресторанта на Hell’s Kitchen България доста специфични посетители. Стоянка Мутафова и щерка и Муки ще насочат поръчките си към аления тим, а Христо Мутафчиев, брачната половинка му и трите им деца ще разчитат на сините за своята вечеря. Капитаните Божидар и Гичка ще държат крепко юздите на тимовете си, само че дали ще покажат нужните лидерски качества и ще се оправят ли двата тима с по този начин значимата вечеря следва да разберем.

В края на епизода, по-слабо представилият се тим ще излъчи още двама номинирани, а решението на началник Ангелов и раздялата с следващия изнемощял експерт ще бъдат извънредно прочувствени. Кой ще си тръгне от Hell’s Kitchen България ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР