Тази вечер в Европейския парламент в Брюксел ще се проведе

...
Тази вечер в Европейския парламент в Брюксел ще се проведе
Коментари Харесай

Тази вечер е големият дебат между кандидатите за председател на ЕК

Тази вечер в Европейския парламент в Брюксел ще се организира огромния спор сред претендентите за ръководител на Европейската комисия. От 22 ч българско време феновете на БНТ2 също ще имат опция директно да проследят дебата, който е проведен от Европейския съюз за радио и телевизия и Европейския парламент. Основните тематики ще бъдат " Моята Европа: Каква е изгодата за мен? ", " Околна среда " и " Нашите полезности и светът ". Дебатът ще бъде воден от трима публицисти, а финалът му се чака в среднощ.

На какви тези ще заложат главните кандидати за поста на Жан-Клод Юнкер - вижте повече от директното включване на кореспондента ни в Брюксел Десислава Апостолова.

Това е единствения огромен спор за поста ръководител на Европейската комисия и присъединяване в него ще вземат шестимата претенденти - Манфред Вебер (Европейска национална партия), Франс Тимерманс (Партия на европейските социалисти), Ян Захрадил (Европейски консерватори и реформисти), Маргрете Вестегер (Алианс на либералите и демократите за Европа), Ска Келер (Европейска зелена партия) и Нико Куе (Европейска левица).

Ще се дебатира по всички вероятни тематики, свързани с европейските полезности, климатичните промени, миграцията, опазването на сигурността и външните граници и целия набор въпроси и проблеми, засягащи жителите на Обединена Европа.

Милиони фенове ще имат опция да следят дебата, който ще бъде предаван и е ефира на БНТ2. Може да задавате и въпроси в обществените мрежи - в Туитър това ще бъде допустимо с хаштаг telleurope. Допълнителна информация за разпоредбите за номиниране на претендентите и за провеждането на дебата сред тях можете да намерите на уеб страницата на Европейския парламент.
 Българска национална телевизия ще излъчи дебата сред претендентите за ръководител на Европейска комисия Българска национална телевизия ще излъчи дебата сред претендентите за ръководител на Европейска комисия
В Европейския парламент в Брюксел тече трескава подготовка за огромния спор сред претендентите за ръководител на Европейската комисия. Утре вечер от 22...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР