Тази вечер в ефира на NOVA се завръща един от

...
Тази вечер в ефира на NOVA се завръща един от
Коментари Харесай

Веселото приключение в „All Inclusive” започва тази вечер по NOVA

Тази вечер в ефира на NOVA се завръща един от най-обичаните български сериали „ All Inclusive ”. Зареден с доста въодушевление и нови завършения, петият сезон на комедийната поредност е подготвил занимателни сюжети и изненадващи събития. Любимите фамилии се озовават на непланирана отмора в идиличното с. Баня, сгушено сред Рила, Пирин и Родопите.

„ Село Баня е вълшебно място, влюбена съм в него. Българска хубост, природа, чист въздух и доста спокойни хора, а нашите герои са там и ще се забъркат в непредвидени обстановки. В петия сезон всеки персонаж ще бъде показан в друга светлина и ще се сблъска с провокации, които си заслужава да се видят. Моята героиня Марияна я чакат огромни изненади и би трябвало някак да се оправи с тях. За нея ще има от всичко – съревнование, другарство, любов… Няма да липсва и напрежение в комплицираните взаимоотношения, в които се озовава, само че ще се радва и на доста щастливи мигове “, показа актрисата Елена Атанасова в „ Събуди се “.

В идващия сезон на обичаната поредност ще се появят остарели другари и противници, които ще объркат проектите на фамилиите, въвличайки ги в щури надпревари и завършения. Наред със занимателните обстановки, в които героите попадат, „ Аll Inclusive ” визира и тематиките за доверието, свързаността сред поколенията и насладата от живота, която може да бъде откритa в дребните неща и връзките с най-близките.

„ Аll Inclusive ” е сериал, отдаден на другарството, фамилията и любовта. Вечните тематики, поднесени със пресен комизъм и религия в положителното, от което всички имаме потребност. Съчетаваме това с пътуването до доста красиви кътчета в България, които демонстрираме на феновете. Така става сполучлива формулата на нашия сериал “, разяснява Петър Калчев повода фамилната поредност да бъде обичана на феновете.

Според него хубавата комедия се получава с добър сюжет.

Още в първия епизод следва среща и с още едно ново, симпатично семейство – Константин, Албена и техният наследник Георги (Стефан Иванов, Лили Сучева и Мартин Методиев). В петия сезон с изключение на всички тях, ще забележим и обичаните артисти Ненчо Балабанов, Явор Борисов, Йоанна Начева, Нели Монеджикова и Яна Огнянова. Важна част от сериала остава и към този момент порасналата детска тайфа.

„ За моята героиня Елена има основни промени този сезон и ще се сблъска с необикновена обстановка в персоналния си живот. Тя доста порасна. Синът й Сашко също – феновете се срещнаха с него преди няколко години, той безусловно израсна пред очите им. Вече не е момченце, а млад мъж и проблемите в фамилията му са напълно разнообразни. Искам да похваля всички деца от сериала, тъй като по никакъв начин не е елементарно да си дете артист. Справят се брилянтно! “ – разяснява София Маринкова присъединяване на най-младите артисти в екипа: Силвестър Велячки, Дебора Жечева и Виктор Попов.

Продуцент на “All Inclusive ” е Краси Ванков („ Hidalgo Productions “), режисьори са Боя Харизанова и Атанас Бончев-Наката. Сценарият е на Иван Ангелов, Боя Харизанова и Здрава Каменова. Оператори са Борис Луканов и Георги Гвоздев, а музиката към сериала е основана от композитора Марио Балтаджиев.

Как фамилиите ще се окажат на отмора в с. Баня и какви премеждия ги чакат още с идването им? Не пропускайте да разберете в „ All Inclusive “ довечера от 20:00 ч. по NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР