Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother ще станем

...
Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother ще станем
Коментари Харесай

За първи път в историята: Съквартирант се опита да избяга от VIP Brother

Тази вечер в дейли епизода на VIP Brother ще станем очевидци на същински казус. За първи път в историята на шоуто един от съквартирантите ще се опита да избяга от Къщата.
За задачата беглецът ще употребява специфичната капандура на Сашка Васева, а по какъв начин се стигна до това коренно решение и какви ще бъдат следствията, следва да разберем.
По подигравка на ориста, задачата, която имаше за цел да извиси духовно съквартирантите, ще се трансформира в мотив за невиждани дейности от тяхна страна. След отхвърли на Сашка да изпъни своята част от поставената задача, Мегз също разгласи на звездите, че не може да върви с монашеските облекла няколко дни, тъй като това ще се отрази отрицателно на бизнеса ѝ.
Тази вечер ще забележим по какъв начин дизайнерката ще остане непоклатима в решението си, даже след молбите на останалите и многократните предизвестия от Big Brother, а това ще го принуди да вземе крайни ограничения.
Големият брат ще наложи нечувани наказания, а бедственото състояние в Къщата ще изправи Мегз пред голямото неодобрение на групата.
Още по тематиката четете в iwoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР