Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще видим новата

...
Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще видим новата
Коментари Харесай

Луна Сменя Тактиката, Ето Какво Ще Прави С Динко И Фънки

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще забележим новата седмична задача на Съквартирантите. Те ще се трансфорат в супергерои, които са изгубили своите суперсили. Луна ще предприеме нова тактичност против Динко и Фънки, а дейностите ѝ за следващ път ще покачат напрежението в Къщата.

Новата седмична задача ще трансформира най-търсените звезди в супергерои, които са изгубили своите суперсили. Всеки от тях ще би трябвало да се изправи пред самостоятелно предизвикателство, с цел да си ги върне, а персоналните задания ще провокират полюсни реакции у Съквартирантите. Ще съумеят ли да се активизират и да изпълнят задачата си по правилник или още веднъж някой ще откаже да се подложи на тестването, следва да разберем.

Отношенията сред Луна и мъжете в Къщата минаха през разнообразни положения. Колоритната певица съумя да се скара с съвсем всички, само че и да се сприятели с някои от тях и даже да пофлиртува. Днес ще забележим по какъв начин Луна подхваща нова тактичност – да се разхожда по нервите на Съквартирантите, а нейни основни цели още веднъж ще са Динко и Фънки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР