Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще проследим първата

...
Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще проследим първата
Коментари Харесай

Първи сблъсък в Big Brother, Динко става умиротворител

Тази вечер в Big Brother: Most Wanted ще проследим първата вечер на най-търсените звезди в най-известната Къща. Луна и Дебора ще застанат под светлините на прожекторите с замяна на остри реплики, Динко ще влезе в ролята на умиротворител, а първото утро в Къщата ще изненада съквартирантите с разделяне на каубои и индианци.

Броени часове след влизането в Къщата на Big Brother, новите съквартиранти към този момент могат да се похвалят с първи конфликти между тях. Тази вечер ще забележим по какъв начин доста бързо след запознанството между тях, Дебора и Луна ще си разменят остри реплики. Провокирана от Луна и подкрепена с известно количество алкохол, Дебора няма да остане безмълвна пред безкрайните условия на колоритната певица.

Взривоопасният коктейл от извънредно мощни и колоритни характери ще сътвори и други предпоставки за търкания сред звездите, само че ямболският предприемач Динко ще влезе в ролята на умиротворител и ще изнесе тирада за разбирателството и положителните взаимоотношения в Къщата. Ще се трансформира ли Динко в пазителя на мира този сезон, следва да разберем.

В първия дейли епизод на Big Brother: Most Wanted ще станем очевидци и на първото утро на най-търсените звезди. Big Brother надалеч няма да ги остави да спят сладко, а ще вкара в ход задачата още от ранни зори. Съквартирантите ще се разделят на каубои и индианци, а по какъв начин ще реагират на това рисково пробуждане и ще има ли недоволни от своите функции, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
тагове Big Brother:Most Wanted Динко съквартиранти конфликт Луна Дебора
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР