Тази вечер в 22:00 часа Тотнъм посреща Борусия (Дортмунд) в

...
Тази вечер в 22:00 часа Тотнъм посреща Борусия (Дортмунд) в
Коментари Харесай

Всички чакат зрелище от Тотнъм и Борусия

Тази вечер в 22:00 часа Тотнъм посреща Борусия (Дортмунд) в първи мач от 1/8-финала в Шампионската лига. Един против различен застават два от най-атрактивните тимове в Европа. Всички чакат да се получи доста трогателен конфликт на “Уембли”, като е мъчно да се реши кой от двата отбора е любимец за класиране в идната фаза.

Тотнъм имаше много сложен път до елиминациите в Шампионската лига. “Шпорите” приключиха на 2-ата позиция в своята група “В”, като записаха 2 победи, 2 равенства и 2 загуби и изпревариха Интер единствено поради по-добрите индикатори в директните конфликти. Въпреки това възпитаниците на Маурисио Почетино си остават много стабилен тим, който е кадърен да победи всеки. Лондончани се показват обичайно в Премиър лийг, където заемат 3-ото място и са в серия от 4 следващи победи, тъй че отборът е в въодушевление преди днешния дуел.

В същото време Борусия показва сериозен капацитет с представянето си в Шампионската лига досега. Отборът завоюва своята група “А” и точно поради това си обезпечи преимуществото да е хазаин в реванша. Германците впечатляват с изявите си от началото на сезона, като неслучайно водят и в класирането в Бундеслигата.

И двата тима имат много кадрови проблеми преди днешния мач. В Тотнъм не престават да липсват две от огромните звезди в лицето на Хари Кейн и Деле Али. Бен Дейвис също е в лазарета, а с проблеми е и Дани Роуз. Добрата вест въпреки всичко е, че Ерик Ламела и Ерик Дайър възобновиха тренировки и ще могат да играят в дуела тази вечер.

В Борусия ситуацията не е доста по-добро. Марко Ройс, Лукаш Пишчек, Юлиан Вайгъл и Пако Алкасер отпаднаха от сметките за срещата поради разнообразни контузии. Томас Дилейни се очава да се завърне в състава, а Марио Гьотце евентуално ще се наложи да води офанзивата тази вечер.

Шампионска лига, 1/8-финал:

ТОТНЪМ - БОРУСИЯ (ДОРТМУНД)

Вероятни сформира:

ТОТНЪМ: Лорис, Трипиър, Алдервейрелд, Санчес, Вертонген, Дайър, Уинкс, Ериксен, Сисоко, Моура, Сон

БОРУСИЯ: Бюрки, Шмелцер, Диало, Хакими, Аканжи, Герейро, Витсел, Дахуд, Санчо, Филип, Гьотце

Стадион: “Уембли”, Лондон
Съдия: Матеу Лахос (Испания)
Начало: 22:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 13 февруари  Тотнъм 22:00предстои  Борусия (Дортмунд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР