Тази вечер в 22:00 часа ще се изиграят вторите три

...
Тази вечер в 22:00 часа ще се изиграят вторите три
Коментари Харесай

Нови три сблъсъка на прага на мечтаните групи

Тази вечер в 22:00 часа ще се изиграят вторите три мача от плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Вече залозите са в действителност огромни и всеки от тимовете, достигнал до тази фаза, мечтае да направи и последната крачка и да откри място измежду футболния хайлайф на Стария континент. Затова можем да чакаме много равностойни и забавни борби по терените тази вечер.

Първият дуел опълчва Динамо (Загреб) и Розенборг. Хърватите желаят да стигнат до групите на Шампионската лига за пети път в историята си, до момента в който розенборг има 11 участия там, само че пък норвежкият първенец не се е класирал до този стадий на конкуренцията от сезон 2007-08 насам. Двата отбора не са се срещали до момента в Европа, тъй че ще е забавно да забележим кой по-добре е разучил противника.

Друг балкански гранд в лицето на Цървена звезда пък гостува на Йънг Бойс. Двата отбора дебютираха в групите на Шампионската лига през предишния сезон и в този момент ще се опитат да повторят това достижение. За един от тях обаче това няма да се случи. Това ще е втори конфликт сред тези сформира. Те играха един против различен през сезон 2004-05 във втория прелиминарен кръг на шампионата, като тогава сърбите надвиха с общ резултат 5:2 от двата мача (3:0 като хазаин и 2:2 като гост).

Последният дуел изправя един против различен Олимпиакос и Краснодар. Гърците са ветерани в този шампионат и имат 18 участия в групите. Краснодар пък е дебютант в Шампионската лига, само че отборът впечатли с представянето си в Лига Европа през предишния сезон, тъй че натрупа задоволително опит и самочувствие и е подготвен за новото предизвикателство.

Шампионска лига, плейоф:

Йънг Бойс - Цървена звезда

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Олимпиакос - Краснодар

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Динамо (Загреб) - Розенборг

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР