Тази вечер в 21:45 часа е реваншът между Байерн (Мюнхен)

...
Тази вечер в 21:45 часа е реваншът между Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Севиля с тежка задача в Мюнхен

Тази вечер в 21:45 часа е реваншът сред Байерн (Мюнхен) и Севиля от 1/4-финала в Шампионската лига. В първата среща баварците изковаха добър турнирен резултат, побеждавайки с 2:1 на " Рамон Санчес Писхуан ". Сега пред Севиля стои тежката задача да търси наложителна победа и то би трябвало да означи най-малко два гола на " Алианц Арена ", с цел да се надява на продължение напред в шампионата.

Възпитаниците на Винченцо Монтела ще би трябвало да изиграят супер мач, в случай че желаят да отстраняват Байерн. Мюнхенци към този момент публично завоюваха купата в Бундеслигата и могат да насочат вниманието си напълно към Шампионската лига, където упоритостите им не са по никакъв начин дребни.

Срещата преди седмица в действителност бе първа сред двата тима в този шампионат. Байерн обаче е много праволинеен, когато среща испански противници на собствен терен в Европа. Германският исполин може да се похвали с 18 победи, 5 равенства и единствено 3 загуби против тимове от Примера дивисион. Освен това баварците към момента са непобедени на " Алианц Арена " от началото на сезона във всички шампионати, а в Шампионската лига имат единствено победи до този миг. Всъщност тимът е в рекордна серия от 12 следващи триумфа в шампионата под управлението на Юп Хайнкес.

В състава на домакините има две въпросителни за мача тази вечер. Давид Алаба и Артуро Видал са с контузии и е доста евентуално да останат отвън сметките на треньорския щаб.

Гостите пък идват без контузените Симон Кяер и Хоакин Корея. От леки контузии се оплакват още Лионел Карол, Себастиен Коршия и Хосе Мена. Добрата вест е завръщането на Евер Банега, който пропусна първата среща поради наказване.

Шампионска лига, 1/4-финал, реванш:

БАЙЕРН (МЮНХЕН) - СЕВИЛЯ (в първия мач 2:1)

Вероятни сформира:

БАЙЕРН: Улрайх, Кимих, Хумелс, Боатенг, Бернат, Мартинес, Тиаго, Хамес, Рибери, Мюлер, Левандовски

СЕВИЛЯ: Сория, Навас, Меркадо, Ленгле, Ескудеро, Нзонзи, Банега, Васкес, Сарабия, Сандро, Муриел

Стадион: " Алианц Арена ", Мюнхен
Съдия: Уилям Калъм (Шотландия)
Начало: 21:45 часа
Шампионска Лига 1/4 кръг, сряда 11 април  Байерн (Мюнхен) 21:45предстои  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР