Тази вечер в 21:00 часа отборите на Русия и Хърватия

...
Тази вечер в 21:00 часа отборите на Русия и Хърватия
Коментари Харесай

Русия мечтае за нов подвиг срещу Хърватия

Тази вечер в 21:00 часа тимовете на Русия и Хърватия застават един против различен в 1/4-финалния дуел между тях от международното състезание по футбол. Домакините летят в облаците след страхотното си показване досега и мечтаят за нов огромен героизъм. “Шахматистите” обаче са на друго мнение и считат да сложат завършек на приказката на “Сборная”.
tt
Руснаците бяха определяни като безспорен новобранец на това международно състезание, само че те изцяло опровергаха прогнозите и са приятната изненада досега. Възпитаниците на Станислав Черчесов съумяха да прескочат предварителната си група с две победи и една загуба, а на 1/8-финала хвърлиха бомбата, отстранявайки Испания след осъществяване на дузпи. Това подвигна съществено упованията в страната към “Сборная”, само че в този момент ще се види дали тимът в действителност е кадърен да ги оправдае.

Хърватия също може да се гордее с представянето си досега. “Шахматистите” записаха три впечатляващи триумфа в своята група “D”, която бе определяна като “групата на смъртта” с тимовете на Аржентина, Исландия и Нигерия. На 1/8-финала обаче балканцие леко забуксуваха и с много старания съумяха да прескочат неуместния отбор на Дания след осъществяване на дузпи. Сега възпитаниците на Златко Далич би трябвало бързо да си върнат настроението и формата от началото на шампионата, тъй като им следва мъчно тестване против защитния футбол на Русия.
uu
В състава на домакините има някои проблеми преди мача. Ветеранът Юрий Жирков е с контузия и присъединяване му е много подозрително. Алан Дзагоев не е играл откогато получи травма в първия мач на шампионата. Той към този момент възобнови тренировки, само че и неговото присъединяване остава под сериозна въпросителна. Добрата вест е, че Игор Смолников още веднъж ще е разполагаем на треньорския щаб, откакто изтърпя наказването си.

При хърватите няма съвсем никакви проблеми с контузени и осъдени. Единствено Иван Стринич има леко неразположение, само че Далич ще има опция да заложи на най-хубавото, с което разполага и което употребява досега.
ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!

Световно състезание, 1/4-финал:

РУСИЯ - ХЪРВАТИЯ

Вероятни сформира:

РУСИЯ: Акинфеев, Фернандес, Кутепов, Игнашевич, Кудряшов, Зобнин, Газинский, Самедов, Головин, Черишев, Дзюба

ХЪРВАТИЯ: Субашич, Върсалко, Вида, Ловрен, Йедвай, Брозович, Модрич, Ракитич, Перишич, Ребич, Манджукич

Стадион: “Фищ”, Сочи
Съдия: Сандро Ричи (Бразилия)
Начало: 21:00 часа
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Русия 21:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР