Тази вечер в 21.00 ч. по БНТ 1 е премиерата

...
Тази вечер в 21.00 ч. по БНТ 1 е премиерата
Коментари Харесай

Новият сериал на БНТ Аз и моите жени“ с премиера тази вечер

Тази вечер в 21.00 ч. по Българска национална телевизия 1 е премиерата на новия сериал на публичната телевизия – шестсерийната комедийна драма „ Аз и моите дами “.

Още в първия епизод феновете ще се потопят в света на героите – видимо благополучен, само че мощно зависим на изкушенията, които ги заобикалят . Как се стига до паралелна връзка, когато една двойка живее умерено и с проекти за взаимно бъдеще? Може ли един мъж да се влюби ненадейно и да заобича две дами по едно и също време?

Потисканите стремежи и търсенето на щастието водят до житейски терзания и до поредност от комични обстановки , които сериалът „ Аз и моите дами “ ще разплита всяка сряда и четвъртък в ефира на Българска национална телевизия 1 до 17 февруари .



Актьорите Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова заживяват в света на Филип, Кристина и Мая , които ненадейно попаднат в любовен триъгълник , с цел да преведат феновете през заплетените човешки взаимоотношения. Башар Рахал добавя сюжета с неповторимия си подигравателен комизъм в ролята на кардиолога доктор Крумов – най-хубав другар на Филип.

В „ Аз и моите дами “ феновете ще видят още актьорите Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.



Българска национална телевизия е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „ Аз и моите дами “ е част от филмопроизводството на публичната телевизия.

Гледайте „ Аз и моите дами “ от 2 февруари - всяка сряда и четвъртък, от 21.00 ч. по Българска национална телевизия 1
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР