Тази вечер в 20:00 часа в ефира на NOVA стартира

...
Тази вечер в 20:00 часа в ефира на NOVA стартира
Коментари Харесай

„Лъжите в нас“- сериал за драматичната история на една фамилия

Тази вечер в 20:00 часа в ефира на NOVA започва дълго чаканата фамилна трагична поредност „ Лъжите в нас “ . Най-новият сериал на медията визира тематиките за фамилните полезности, тестванията в живота, грешките и тайните, цената на триумфа, споделената и несподелена обич и следствията от съдбоносните решения. Зрителите ще могат да проследят поредицата всяка седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA. Тази заран в студиото на продуцентът Евтим Милошев и артистът Емил Марков споделиха, че идната премиера ще се отличава със мощна история и мощна постановка, положителни артисти, страхотна визия и доста добра операторска работа.

“Това е една фамилна сага, само че можем да приказваме за една философска драма. Това е историята на един състоятелен татко, натрупал благосъстоянието си по време на прехода. Но идва моментът, в който би трябвало да заплати сметка за дейностите си. Историята стартира с този воин – Константин Шейтанов ”, разкри продуцентът Евтим Милошев и даде обещание „ Лъжите в нас “ да се отличава от всички други сериали в ефира.

В „ Лъжите в нас “ феновете ще видят обичаните артисти Емил Марков, Диана Димитрова, Радина Думанян, Орлин Павлов, Владо Пенев, Йоана Буковска, Ирен Кривошиева, Дарин Ангелов и други, които ще влязат в ярките и многопластови облици на героите си. Сюжетът на сериала се развива към историите на едно разпадащо се семейство и тъмните покупко-продажби към бизнеса му, изпълнени с секрети, неистини и нарцисизъм. Незаконният дърводобив и следствията от него, както и домашното принуждение са част от тематиките, които са мощно наранени в продукцията.

„ Името на героя ми Шейтанов, не е инцидентно. Шейтан значи демон - индивидът, който подписва договорка с дявола. Героят ми е доста по-различен от мен и е забавен с това, че макар благосъстоянията си и охолния си живот, търси допир до елементарните хора. Опитва се да живее редом сред бедните и богатите. Историята не е предвидима. Тръгва от историята в фамилията, само че се разгръща до разнообразни хора, от разнообразни генерации, свързани с последствията от доста закононарушения “, описа Емил Марков за ролята си на предприемача Константин Шейтанов .

Зад най-новата продукция на NOVA стоят основателите на сполучливите сериали – „ Откраднат живот “ и „ Дяволското гърло “ - Dream Team Group. „ Лъжите в нас “ е по концепция на Христина Апостолова. Режисьор и изобретателен продуцент е Павел Веснаков, сюжетът е дело на Елена Ермова и Дилян Павлов, основни оператори са Иван Вацов и Орлин Руевски.

Не пропускайте първия епизод на „ Лъжите в нас “ довечера от 20:00 по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР