Тази вечер в 20:00 часа, по телевизия Евроком, започва предаването

...
Тази вечер в 20:00 часа, по телевизия Евроком, започва предаването
Коментари Харесай

Мълчанието около ”Дунарит” е акцентите в ”Честно казано с Люба Кулезич”

Тази вечер в 20:00 часа, по телевизия Евроком, стартира предаването ”Честно казано с Люба Кулезич ”. Гостите й ще приказват за мълчанието към ”Дунарит ”, рисковата непосредственост на ГЕРБ и Движение за права и свободи и проблемите на страдащите от Алцхаймер. Ще научите детайлности за премиите за епиграмисти и книгата „ Дебили-недраги “.
В сряда, 13 февруари, в " Честно казано с Люба Кулезич " очаквайте:

 

Руска салата с „ отровна “ рукола и... мълчанието към „ Дунарит “. Една кулинарно-ченгеджийкска история по оста Москва-София-Лондон. В студиото началник Огнян Стефанов от уеб страницата " Фрогнюз " и ген. Валери Григоров - някогашен шеф на Гранична полиция. Инструкции по скайп дава Асен Йорданов от уеб страницата " Биволъ ".

 

От целувката Местан-Станишев до прегръдката Карадайъ-Цветанов. Днес ГЕРБ и Движение за права и свободи са в рискова непосредственост по въпросите на вероизповеданията. Кой ще опере пешкира? В студиото анализаторът Осман Октай и журналистът Николай Панков.

 

Управленска деменция по въпросите на заболяването на Алцхаймер? Докога ще царува глухотата за проблемите на болните и техните близки. Гостуват Красимира Йорданова и Венелин Стойчев от Фондация „ Състрадание Алцхаймер “ и анализаторът Илиян Василев.

 

Изкуството да осмееш в епиграма - Кин Стоянов за книгата „ Дебили-недраги “ и премиите за епиграмисти „ Крилат козел “ в памет на Радой Ралин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР