Тази вечер Уест Хем гостува на Рапид Виена в двубой

...
Тази вечер Уест Хем гостува на Рапид Виена в двубой
Коментари Харесай

Мойс разочарован, че отборът му ще играе без публика

Тази вечер Уест Хем гостува на Рапид Виена в дуел от груповата фаза на Лига Европа. Заради ограниченията против ковид в Австрия, мачът ще се играе без аудитория, а този факт въобще не се хареса на мениджъра на „ чуковете “ Дейвид Мойс. Въпреки това, шотландецът показа, че от Уест Хям са подготвени за мача и се надяват на едно положително показване в австрийската столица.

„ Радвам се, че играем в Европа и претърпяваме такива хубави моменти. Европейските вечери са нещо друго и благодаря на моите играчи, че стигнахме дотук. Винаги съм казвал, че желая да растем и да се развиваме, а Лига Европа е една страхотна опция за нас. Обичам да играя в европейските шампионати, и дотук съм удовлетворен от представянето на целия тим “, съобщи някогашният управител на Евертън и Манчестър Юнайтед.

„ Срещу Рапид няма да ни е елементарно, само че съм извънредно отчаян, че ще играем без аудитория. Чувал съм чудесни неща за почитателите им и страхотната атмосфера, която основават. Знаем обаче какво е ситуацията в Австрия и всеки се оправя с пандемията, по този начин както може. Моето семейство също искаше да прегледа Виена, тъй като това е един доста хубав град, само че за жалост виждаме каква е обстановката. Трябва да се съобразим с всичко и да изиграем един добър мач. Тъжно е да играеш пред празен стадион, само че нищо не можем да сторим “, разяснява Мойс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР