Тази вечер Тервел Пулев излиза на ринга в търсене на

...
Тази вечер Тервел Пулев излиза на ринга в търсене на
Коментари Харесай

Тервел Пулев излиза тази вечер на ринга, оказа се с почти 300 грама над категорията си

Тази вечер Тервел Пулев излиза на кръга в търсене на своята 16-а поредна победа при експертите.

Родняит боксьор ще се изправи против Викапита Мероро от Намибия, като мачът ще се организира на африканска земя - в Танзания. Галавечерта стартира от 18 часа българско време, като ще бъде излъчена в ефира на Diema Sport.По време на вчерашния кантар, Тервел се оказа с няколко грама над стандарта за полутежка категория, само че те ще бъдат стопени без проблем до часа на мача.

По-малкият от братята Пулеви закова кантара на тъкмо 91 кг, до момента в който противникът му от Намибия бе с тегло от 90.6 кг. Международният стандарт за полутежката категория е 90.719 кг.

Викапито Мероро е надалеч по-опитният боксьор със своите 29 победи и 9 загуби, като по време на кантара той имаше своите искания към тежестта на Тервел.

Кубрат Пулев, който е дружно с брат си в Танзания, разяснява идния мач и предизвести Тервел, че би трябвало да внимава.

" Ще е крепко, тъй като Танзания е супер друга. Самата церемония вечер е по същия метод - всичко е доста по-различно, всичко е екзотично, прочувствено. Никога не съм участвал на сходна церемония вечер в Африка. Предполагам, че ще е хубаво. Много хубави хора, приятни. Към нас са доста добре настроени. Всичко е доста добре. Организаторите са на равнище, макар че цялата страна си е малко безпорядък.

За мен Тервел е любимец, само че все пак би трябвало да бъде съсредоточен и да си гони неговата игра, тъй като това е бокс. Всеки един удар може да е решителен.

Много пъти съм бил в ъгъла му. За мен е обикновено, тъй като съм привикнал на тези неща и съм претръпнал. Брат ми е и, когато той играе, ми е малко по-напрегнато ", съобщи Кубрат пред bTV

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР