Тази вечер ще се изиграят последните осем мача от груповата

...
Тази вечер ще се изиграят последните осем мача от груповата
Коментари Харесай

"Ливърпул" гони историческо класиране за Англия

Тази вечер ще се изиграят последните осем мача от груповата фаза на Шампионската лига. Очакват се доста оспорвани конфликти, които да дефинират останалите четири тима, които ще се класират за осминафиналите на шампионата.

В каналите на bTV Media Group още веднъж ще бъдат излъчени 4 срещи . Първата е от най-заплетената пета група. " Ливърпул " посреща " Спартак " Москва с национала Ивелин Попов на " Анфийлд ". Мачът е от 21:45 ч. по bTV Action.

Мърсисайдци се нуждаят от една точка, с цел да продължат на директните елиминации и да станат петия тим от Англия на осминафиналите. Преди тях там място откриха " Челси ", " Тотнъм ", " Манчестър Сити " и " Манчестър Юнайтед ". Класирането на играчите на Юрген Клоп ще значи, че за първи път в историята на Шампионска лига пет отбора от една страна ще доближат до елиминационната фаза.

В същото време съветският отбор ще се хвърли с всички сили в борбата, тъй като единствено победа ще резервира очакванията им за 1/8-финалите. В другия дуел от групата " Севиля " гостува на " Марибор " и се нуждае от най-малко тъждество, с цел да си подсигурява продължаването напред. Испанците могат да си разрешат даже загуба, стига " Спартак " да не завоюва на " Анфийлд ".

От 21:45 ч. по RING е срещата " Реал " Мадрид - " Борусия " Дортмунд. Този мач е без значение за 1/8-финалите в Шампионска лига, тъй като " белите " и " Тотнъм " към този момент си подсигуряваха първите две места. Двубоят обаче е значим за " жълто-черните ", които се борят за третото място и присъединяване в Лига Европа през пролетта. И " Борусия " и АПОЕЛ Никозия сега са актив от по 2 точки, тъй че изходът на днешните им мачове ще дефинира крайното класиране.

" Шахтьор " Донецк - " Манчестър Сити " - 21:45 ч., директно на Voyo.bg.

" Гражданите " завоюваха безапелационно шеста група, а за втората позиция останаха да се борят украинците и " Наполи ". Отборът на " Шахтьор " се нуждае от тъждество, с цел да се класира за 1/8-финалите.

" Фейенорд " - " Наполи " - 21:45 ч., директно по Voyo.bg.

Италианците се надяват " Манчестър Сити " да победи " Шахтьор " и те самите да се оправят с холандците, с цел да изместят украинците от второто място и да се класират напред.

Всички по-интересни обстановки от останалите срещи - " Порто " - " Монако ", " Марибор " - " Севиля ", " Република България Лайпциг " - " Бешикташ " и " Тотнъм " - Апоел ще бъдат излъчени екслузивно и изцяло гратис на онлайн платформата ни Champions TV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР