Тази вечер ще се изиграят две 1/4-финални битки в турнира

...
Тази вечер ще се изиграят две 1/4-финални битки в турнира
Коментари Харесай

Дерби и здрави битки за Купата на Холандия

Тази вечер ще се изиграят две 1/4-финални борби в шампионата за Купата на Холандия, а феновете на Mtel Sport ще могат да ги следят онлайн в ефира на малкия екран.

Безспорно гвоздеят е от 21:45 часа и опълчва Фейенорд Ротердам против ПСВ Айндховен. В отбора от Ротердам се завърна Робин ван Перси, а той сигурно има още какво да даде на родния си отбор. Двата отбора са едни от непрекъснатите величини в Холандия и упованията на почитатели и експерти е огромен.

Фейенорд съвсем несъмнено губи борбата за купата, откакто изостава от тазвечершния си противник, който е водач в шампионата с цели 16 точки, а пътят към трофея за купата минава през наложителен триумф над "филипсите " довечера.

ПСВ е в серия от две следващи победи и сигурно ще търси триумфа и над Фейенорд.

Ван Перси още веднъж игра за Фейенорд

В осминафиналите двата отбора се оправиха надлежно Фейенорд с Хераклес (3:1), а ПСВ Айндховен победи с безапелационното 4:1 ВВВ Венло.

Гвоздеят в програмата от 1/4-финалите ще може да наблюдавате в ефира на Mtel Sport 1 от 21:45 часа.

В 19:30 часа в ефира на Mtel Sport 2 ще може да гледате и срещата сред АЗ Алкмаар и Цволе. Двубоят сред двата отбора ще е повече от безизходен, защото опълчва третия и петия в шампионата, само че този път задачата е купата.

АЗ е в серия от 5 мача без проваляне като записа победи над Фортуна Ситард, Хееренвеен и Вилем 2, а равенствата пристигнаха против Санкт Гален 2:2 (в контрола) и при гостуването на Утрехт - 1:1.

източник: БГНЕС

Цволе редува победи с провали, само че сигурно и борбата за трофея не е отписана поради и приближаването на отбора към полуфиналите и финала.

На 1/8-финалите Цволе победи вкъщи с 2:0 НЕК Ниймеген, а АЗ Алкмаар се оправи с Фортуна Ситард с 4:2 като посетител.

Вчера Твенте стана първият 1/2-финалист за Купата, откакто надделя Камбуур с 3:1 и чака отборът, който ще се изправи против тях на 1/2-финалите.

Тимът от Еншеде трябваше да обръща противника си, откакто губеше с 0:1 на почивката. През втората част с три попадения Твенте сподели, кой отбор е по-добър.

На 1 февруари (четвъртък) е последната среща на този стадий в шампионата като Вилем 2 приема Рода от 21:45 часа, а феновете на Mtel Sport 2 ще имат опцията да го проследят онлайн в ефира на малкия екран.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР