Тази вечер ще се изиграят 8 мача от последния кръг

...
Тази вечер ще се изиграят 8 мача от последния кръг
Коментари Харесай

Последни срещи в групите на Шампионска лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Тази вечер ще се изиграят 8 мача от последния кръг на груповата фаза в Шампионската лига.

Всичките четири тима от поток D имат късмет да продължат на 1/8-финалите. Тотнъм е водач с 8 точки. В последния си мач англичаните гостуват на последния Марсилия който има 6 пункта. Спортинг и Айнтрахт, които са втори и трети с по 7, се изправят един против различен в Лисабон. Победителите от дуелите си подсигуряват присъединяване в идната фаза. Тотнъм го урежда и еднакъв, до момента в който Спортинт има преимущество от три чисти гола в директния конфликт с Айнтрахт.

От над три гола разлика се нуждае и Ливърпул в днешното домакинство на Наполи, с цел да финишира преди всичко в групата. Мърсисайдци изгубиха с 1:4 в Италия, а също така и головата им разлика е по-лоша.

Атлетико Мадрид и Байер Леверкузен към този момент отпаднаха от присъединяване в шампионата, само че ще би трябвало да се борят за третото място, в случай че не желаят да приключат с евротурнирите още преди Нова година. " Дюшекчийте " гостуват на Порто, до момента в който " аспирините " одобряват водача Брюж. Атлетико има точка задатък пред Байер в класирането.

В група C всичко към този момент е решено, където Байерн (Мюнхен) няма по какъв начин да бъде преместен от първото място с 15 точки, до момента в който Интер е с 10 и ще приключи на втората позиция. Двата отбора излизат един против различен в мач без значение.

В другата среща от групата Барселона гостува на Виктория (Пилзен) с 4 точки в актива си против 0 за противника, което също прави срещата без залог. Третото място за каталунците е несъмнено, което пък от своя страна им подсигурява присъединяване в 1/16-финалите на Лига Европа през пролетта.

Още спортни вести вижте във видеото:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР