Тази вечер се проведе поредният протест под надслов #ГАZwithme пред

...
Тази вечер се проведе поредният протест под надслов #ГАZwithme пред
Коментари Харесай

Пореден протест срещу газовата политика на служебното правителство

Тази вечер се организира следващият митинг под надпис #ГАZwithme пред постройката Президентството в София, заяви БНР..

Според уредниците, задачата е да се окаже цивилен надзор на дейностите на служебното държавно управление, с цел да не бъде " Газпром " единствен снабдител на газ за България.

Демонстрантите показаха мнение, че по този метод се финансира войната на Путин в Украйна.

Конкретното гледище е за 100-процентова диверсификация доставките на газ.
 Нов митинг пред президентството против газовата политика на служебното държавно управление
Нов митинг пред президентството против газовата политика на служебното държавно управление

Той е под наслов " GazWithMe "

Въпреки че митингът не е проведен от политически обединения, към него се причислиха представители на " Демократична България ".

Бившият екоминистър Борислав Сандов разгласи, че сега най-голямата заплаха е в случай че някой реши да промени курса на България в неговата евроатлантическа ориентировка.

Най-рано идната седмица ще бъдат водени, в случай че е належащо. Това съобщи преди дни енергийният министър Росен Христов. Той акцентира тогава, че е приоритет да се набират количества газ, които хората да могат да си разрешат да купят.

Христов изясни, че ще бъде решено какво ще се договаря с " Газпром ", когато стане ясно какви количества полутечен газ ще бъдат доставени на страната ни . Ще се вземе поради и.

Не желая да влизам в договаряния, без да знам от какво нуждая се, безапелационен бе министърът.

Той напомни, че към този момент е било поискано удължение на, като о " Работим по догадка за негативен отговор, надяваме се на най-хубавия. Водим договаряния с всички вероятни терминали, където можем да го разтоварим. Все още нямаме удостоверение къде и по какъв начин можем да разтоварим. Ако се получи отсрочка, ще ни е по-комфортно, в случай че не - отново ще се оправим ", разяснява Христов. Той изясни, че непознатата компания е опитна и гъвкава, като и държавното управление работи по този метод.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР