Тази вечер Реал Мадрид приема Селта (Виго) в среща от

...
Тази вечер Реал Мадрид приема Селта (Виго) в среща от
Коментари Харесай

Реал Мадрид - Селта

Тази вечер Реал Мадрид приема Селта (Виго) в среща от 30-ия кръг на Ла Лига. Макар борбата за купата да наподобява решена, домакините на " Сантиаго Бернабеу " ще търсят наложителна победа, с която най-малко да запазят преднината си пред Атлетико Мадрид на 2-рата позиция. Гостите пък са в средата на таблицата и не наподобяват изключително застрашени от изпадане, само че и те ще опитат да вземат нещо от този мач, най-малкото за авторитет.

Карло Анчелоти е избрал да стартира мача с Карим Бензема, Винисиус Жуниор и Феде Валверде в предни позиции, а в средата на терена ще оперират Едуардо Камавинга, Дани Себайос и Орелиен Чуамени.

Гостите пък залагат на Харис Сеферович и Яго Аспас в предни позиции. Лукас де ла Торе и Аугусто Солари са на двете крила, а Габриел Вейга и Фран Белтран ще са двойката опорни халфове.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР