Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми

...
Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми
Коментари Харесай

Бащата на Сашко: Прегръщам сина си и се прекланям пред хората, които го търсеха

" Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред околните ми другари, които бяха до мен от самото начало, пред всички хора, които непрекъснато търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха. "

Това написа нощес във Фейсбук бащата на 12-годишния Сашко от Перник, който бе търсен 9 дни и бе открит в положително общо положение.

" Поклон пред упоритостта на шефа и заместник-директора на полицията в гр. Перник - господин Млеканов и господин Николов, които обявиха че в никакъв случай няма да се откажат. Поклон пред кмета на гр. Перник господин Владимиров, който съдействаше по всевъзможни способи. А за хората с криле Веселин и Милко - делтапланеристите, които го откриха - благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е популярен! ", написа още бащата - Александър Цветанов.
По-рано той показа в обществените мрежи:

" Сашо се усеща добре и се гушна в мен! Благодаря на всички! "
Припомняме, че момчето изчезна на 11 ноември. На 19 ноември към 14:27 часа в надълбоко дере в планината край радомирското село Червена могила разбъркан екип от служители на реда и доброволци от Клуба по делта и парапланеризъм в Перник откриха 12-годишния Сашко, който изчезна преди 9 дни.

Планинарите Милко Михалков и Веселин Георгиев от Клуба по пара и делтапланеризъм, които първи забелязали момчето, го нарекоха войник и описаха, че Сашко е оживял, тъй като се е борил.

В огромната акция по издирването му се включиха чиновници на Министерство на вътрешните работи, планински спасители и над 9000 доброволци.

Малкият Александър е настанен в " Пирогов ", където ще остане няколко дни.

Тази заран от лечебното заведение оповестиха:

Нощта мина умерено за 12-годишното момче, настанено в Детската реанимация на “Пирогов ”. Детето е в устойчиво положение, без непосредствена заплаха за живота. Пациентът е под 24-часово интензивно наблюдаване от екип най-опитни детски експерти.

Ръководството наблюдава положението и съответно осведоми министъра на опазването на здравето.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР