Тази вечер предстоят да се изиграят последните осем двубоя от

...
Тази вечер предстоят да се изиграят последните осем двубоя от
Коментари Харесай

Днес са последните срещи от групите на Шампионска лига

Тази вечер предстоят да се изиграят последните осем дуела от груповата фаза на Шампионската лига през този сезон.

Милан и Ред Бул Залцбург се изправят един против различен в спор за място на осминафиналите на Шампионска лига.

Двубоят от група „ Е “ на най-престижния европейски клубен шампионат е през днешния ден, 2 ноември, от 22:00 часа българско време.

„ Росонерите “ са втори кръг преди края на груповата фаза с актив от седем точки, с една повече от австрийците. В предходните мачове отборът на Стефано Пиоли разруши Динамо Загреб с 4:0 като посетител, до момента в който Залцбург отстъпи на Челси с 1:2 вкъщи.

„ Сините “ са сигурен участник в елиминациите на конкуренцията и ще завършат преди всичко в групата без значение от последните срещи, защото най-близкият преследвач – Милан, може да се изравни по точки с тях, в случай че Челси загуби от Динамо в Лондон, само че воденият от Греъм Потър тим взе и двете си срещи с италианския първенец.

На „ росонерите “ им е задоволително и тъждество от мача със Залцбург, до момента в който австрийците би трябвало да гонят наложителна победа в Милано.
В група „ F “, носителят на трофея Реал Мадрид към този момент си обезпечи място на 1/8-финалите, като приема Селтик в мач без значение.

В другата среща Шахтьор Донецк посреща Република България Лайпциг, като при победа ще продължи напред в шампионата поради безапелационния си триумф с 4:1 в Германия. Украинците изостават с три точки от противника, само че победа ще ги прати в елиминациите, до момента в който Лайпциг ще играе в Лига Европа.

В останалите две групи, които ще се изиграят в сряда и ще сложат завършек на груповата фаза – „ G “ и „ Н “, осминафиналистите са към този момент ясни. Това са Манчестър Сити, Борусия Дортмунд, Пари Сен Жермен и Бенфика.

ЕТО И ПЪЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ:

Група „ Е “:

22:00 часа Милан – Ред Бул Залцбург

22:00 часа Челси – Динамо Загреб

Група „ F “:

19:45 часа Реал Мадрид – Селтик

19:45 часа Шахтьор Донецк – Република България Лайпциг

Група „ G “:

22:00 часа Копенхаген – Борусия Дортмунд

22:00 часа Манчестър Сити – Севиля

Група „ Н “:

22:00 часа Ювентус – Пари Сен Жермен

22:00 часа Макаби Хайфа – Бенфика
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР