Тази вечер предстоят 8 мача от третия кръг в груповата

...
Тази вечер предстоят 8 мача от третия кръг в груповата
Коментари Харесай

Шампионската лига се завръща, големият сблъсък е в Милано

Тази вечер предстоят 8 мача от третия кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Със сигурност ни чакат забавни конфликти, а най-вероятно ще станем очевидци и на изненадващи резултати. В част от групите към този момент се обрисуваха любимците, а в други силите наподобяват изравнени. 

С максимален интерес се чака дуелът сред Интер и Барселона на " Сан Сиро ". И двата отбора към този момент изгубиха от Байерн (Мюнхен), което значи, че не могат да си разрешат неверни стъпки в директните мачове. " Нерадзурите " са притиснати до стената след серия от слаби резултати в Серия " А ", а Барса е в приповдигнато въодушевление, откакто оглави класирането в Ла Лига. 

Байерн надали ще има особени проблеми в семейството си на Виктория (Пилзен). За чешкия отбор е триумф, че се класира за групите, само че жребият го прати в най-трудната група, а визитата на " Алианц Арена " ще е голям тест за състава на Михал Билек. Байерн сподели класа с победен триумф против Байер (Леверкузен) преди няколко дни, а тази вечер почитателите ще чакат нова голова фиеста от любимците си.

В група " А " Ливърпул ще преследва наложителна победа в английското дерби против Рейнджърс. Отборът на Юрген Клоп не е безапелационен от началото на сезона, а следващото доказателство пристигна с равенството 3:3 против Брайтън преди няколко дни. Рейнджърс загуби първите си два мача в шампионата и още няма маркиран гол, само че сигурно няма да се даде без пердах на " Анфийлд ". 

В Амстердам Аякс посреща Наполи в дуел, който може да се трансформира в празник на атакуващия футбол. Домакините не са в добра форма в последните седмици и отстъпиха лидерската позиция в Ередивизи, а Наполи впечатлява с постоянеството си и ще се опита да направи нова значима крачка към осминафиналите в конкуренцията. 

В група " В " неочакван водач е Брюж. Белгийският отбор завоюва първите си два мача, а през днешния ден му следва домакинство против Атлетико Мадрид. Диего Симеоне похвали противника, който още не е позволил гол в шампионата. Атлетико сигурно ще има едно мислено от предходното си посещение на " Ян Брейдел " през 2018 година, когато с тъга се добра до нулево тъждество. 

Порто посреща Байер (Леверкузен) с упоритостта за наложителна победа. След две провали на старта, " драконите " са застрашени рано-рано да отпаднат от битката за първите две места, само че днешният мач има дава опция да се върнат в играта. Гостите от Германия са твърд противник и се надяват да завлечен най-малко точка в Португалия.

В група " D " отпред е Спортинг (Лисабон) с цялостен актив от 6 точки. Довечера " зелено-белите " ще гостуват на Марсилия в опит да запазят лидерската си позиция. Французите още нямат точка и маркиран гол и единствено победа на " Велодром " ще резервира възможностите им за класиране в идната фаза. 

Интересен ще е и мачът сред Айнтрахт (Франкфурт) и Тотнъм. Германският отбор, който през предишния сезон победи в Лига Европа, желае да направи усещане и на най-голямата сцена. Срещу " шпорите " на Антонио Конте Айнтрахт не е в ролята на любимец, само че поддръжката на публиката може да е значим коз по пътя към трите точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР