Тази вечер предстои да станем свидетели на 9 страхотни боксови

...
Тази вечер предстои да станем свидетели на 9 страхотни боксови
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Боксовата галавечер в Дар ес Салаам, Танзания

Тази вечер следва да станем очевидци на 9 страхотни боксови конфликта, част от "Тътенът в Дар ".

When there is a call to action, these athletes are always ready for the challenge. brings to with. Lightweights face off for the Intercontinental gold. vs Meroro
+ more

FREE on

⚡️
— FITE (@FiteTV)
Галавечерта в Дар ес Салаам, Танзания стартира в 18:00 часа и ще можете да я гледате директно по DIEMA SPORT, както и да следите развиването на срещите с Gong.bg .

Най-важният дуел за всички българи е този сред Тервел Пулев и Викапита Мероро, чието начало се чака към 21:00 часа. Срещата ще се организира в 10 рунда и не е заложен пояс, само че е значима крачка за Тервел по пътя към международната купа в полутежка категория.

Прогнозните данни на уредниците на "Тътенът в Дар " са, че галавечерта ще бъде следена от над един милиард фенове. Главното събитие е мачът за интерконтитенталната купа на WBF в лека категория, противопоставящ Ибрахим Клас и Денис Мвале.

Името на галата напълно не е инцидентно и припомня на „ Тътенът в джунглата “, когато през 1974 година в Киншаса, Демократична република Конго (тогавашен Заир) Мохамед Али нанася първа загуба в професионалната кариера на Джордж Форман, нокаутирайки го в осмия рунд, в конфликт за международните трофеи на WBC и WBA в тежка категория.

Цялата файткарта на вечерта:

Ибрахим Клас - Денис Мвале
(12 рунда)

Тервел Пулев - Викапита Мероро
(10 рунда)

Шабани Джонго - Шон Милър
(10 рунда)

Насибу Рамадхани - Нкосинати Бияна
(8 рунда)

Имани Дауди Кавая - Арди Ндембо
(4 рунда)

Хепи Дауди Мвагике - Лолита Музея
(4 рунда)

Стумай Муки - Реваи Мадондо
(6 рунда)

Каминя Рамадхани - Хафиди Давид
(4 рунда)

Саид Млоси - Хашим Киланга
(4 рунда)
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР