Тази вечер предстои да се изиграят реваншите от полуфиналите в

...
Тази вечер предстои да се изиграят реваншите от полуфиналите в
Коментари Харесай

Предстоят непредвидими реванши в Лига Европа

Тази вечер следва да се изиграят реваншите от полуфиналите в Лига Европа. Айнтрахт Франкфурт и Република България Лайпциг имат преднина единствено от един гол след първите срещи, надлежно против Уест Хем и Рейнджърс и се чакат извънредно забавни мачове през днешния ден.

Тимът от от Франкфурт завоюва гостуването на " чуковете " с 2:1, а също така в състава се завръщат Еван Ндика и Кристиан Якич, които пропуснаха първия дуел поради санкции. Джибрил Соу, Даичи Камада, Алмами Туре и Рафаел Боре получиха отмора през уикенда против Байер Леверкузен, само че се чака да бъдат в стартовата единайсеторка довечера. Треньорът на Уест Хем Дейвид Мойс надали ще рискува с включването на възобновения Иса Диоп измежду титулярите, само че сигурно мача ще стартират Микаел Антонио и Томаш Соучек, които бяха съхранени през уикенда.

В другия конфликт Република България Лайпциг измъкна успеха с 1:0 над Рейнджърс у дома, само че шотландските бойци са доста рискови на своя " Айброкс ". В състава на домакините има късмет да се завърнан възобновените след контузии Кемар Рууф и Аарън Рамзи. Райън Джак и Глен Камара също са разполагаем на треньора Джовани ван Бронкхорст, само че евентуално ще останат на пейката. Гостите от Лайпциг ще са без Йошко Гвардиол, който получи контузия в мача с Борусия Мьонхенгладбах. Марсел Халстенберг и Лукас Клостерман обаче ще са на линия за дуела, както и Емил Форсберг и Юсуф Поулсен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР