Тази вечер предстои да се изиграе реваншът от баражите за

...
Тази вечер предстои да се изиграе реваншът от баражите за
Коментари Харесай

Днес ще научим последния европейски участник на Мондиал 2018

Тази вечер следва да се изиграе реваншът от баражите за Мондиал 2018 сред Ейре и Дания. Първата среща в Копенхаген приключи 0:0 и преди дуела през днешния ден няма изявен любимец. Датчаните са удовлетворени, че не позволиха гол на личен терен, само че пък ирландците ще имат на своя страна публиката на “Авива Стейдиъм” в Дъблин. Крайният победител от тази двойка ще се причисли към Швейцария, Хърватия и Швеция и ще стане последният участник от Европа, подсигурил си място на международното състезание.

Мачът ще е забавен и със конфликта сред двамата треньори Мартин О’Нийл и Оге Харейде, които са положителни другари. Те са някогашни съотборници в Манчестър Сити и Норич, като приказват с наяве почитание един за различен. Всеки обаче ще се надява неговият отбор да победи и да се класира за финалите в Русия.
v
Everything to play for next week!

Who are you backing to qualify? pic.twitter.com/DUkca3q7qc
— European Qualifiers (@EuroQualifiers) 11 ноември 2017 година О’Нийл няма да изневери на тактиката си от дуела преди няколко дни и още веднъж ще заложи единствено на един нападател в лицето на Дарил Мърфи. Той ще има солидната поддръжка на Брейди и Маклийн по крилата, както и на Мейлър, който ще нападна от втора позиция.

За Дания се чака като титуляр този път да стартира Пионе Систо. Футболистът на Селта ще е един от тримата нападатели на Червения динамит, дружно с Николай Йоргенсен и Юсуф Поулсен. В средата на терена ще се разчита на звездата Кристиан Ериксен, а Никлас Бендтнер ще остане на пейката.

ЕЙРЕ - ДАНИЯ

Вероятни сформира:

ЕЙРЕ (4-5-1): Рандолф; Кристи, Дъфи, Кларк, Уорд; Брейди, Хендрик, Мейлър, Артър, Маклийн; Мърфи
Селекционер: Мартин О’Нийл
ДАНИЯ (4-3-3): Шмайхел; Анкерсен, Кяер, Биеланд, Й. Ларсен; Ериксен, Дилейни, Квист; Поулсен, Н. Йоргенсен, Систо
Селекционер: Оге Харейде

СЪДИЯ: Шимон Марчиняк (Полша)
СТАДИОН: “Авива Стейдиъм”, Дъблин
НАЧАЛО: 21:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР