Тази вечер посреща в дербито на 23-ия кръг на .

...
Тази вечер посреща в дербито на 23-ия кръг на .
Коментари Харесай

Милан - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме дербито в Серия А?

Тази вечер посреща в дербито на 23-ия кръг на . Двубоят стартира в 21,45 часа в Милано. " Росонерите " се пробват да настигнат водача в класирането Интер, само че след сензационното си проваляне от Специя позволиха разликата сред тях да стане 5 точки.
Мачът против Ювентус е значим за миланския гранд, само че даже и в тази си форма " бианконерите " са постоянно сложен противник. Освен това в състава на Стефано Пиоли има куп кадрови проблеми - навън за дуела са Франк Кеси, Томори и Кяер, което са съществени неналичия в средата на терена и в центъра на защитата.
Грандът от Торино несъмнено е в спешен интервал, въпреки в последно време да реализира положителни резултати. В мача против Милан тимът на Макс Алегри ще се опита да влезе в топ 4, тъй като върхът е много надалеч - на 12 точки. " Бианконерите " имат единствено една липса за довечера, само че тя не е каква да е - Леонардо Бонучи пропуща дербито поради травма. Двубоят Милан - Ювентус ще бъде излъчен директно по Max sport 3, можете да го следите
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР