Тази вечер певицата Татяна ще разгорещи обстановката в едно от

...
Тази вечер певицата Татяна ще разгорещи обстановката в едно от
Коментари Харесай

Татяна ще пее в бижуто на Пловдив - „La Opera” тази вечер

Тази вечер певицата Татяна ще разгорещи ситуацията в едно от бижутата на Пловдив, намиращо се в комплекс 7POINTS - La Opera”. Посетителите ще се насладят с изключение на на хубава музика, а и на превъзходните деликатеси приготвени от Шеф Емрах .

Вечерта в „ La Opera” ще включва превъзходни ястия, разнородни салати, подбрани десерти и качествени алкохолни питиета, в комбиниране с професионално обслужване и доста приятни преживявания.



В месеца на празниците, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези незабравими мигове с обичаните хора. Можете да разчитате на La Opera, част от комплекса 7POINTS , тъй като там вашият фирмен или частен ваучър ще бъде обезпечен.

Изисканият интериор, превъзходните специалитети, приготвени от Шеф Емрах, разнообразната музика, изпълнена напълно онлайн и положителното въодушевление, което постоянно е обезпечено, прави мястото съвършен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.



Навръх Нова година за страхотното изкарване на посетителите ще се погрижи поп фолк певицата Бони . Новогодишната нощ в La Opera ще включва зашеметяващи ястия, съчетани с професионално обслужване и доста приятни преживявания.

Освен деликатно персонално обслужване от висококвалифициран личен състав, разполагаем на всички гости на обектите е и голям безвъзмезден паркинг.

Клубове, заведения за хранене и паметни нощни нощни заведения са ситуирани на няколко крачки едни от други, което дава още по-голямо улеснение на клиентите на комплекс 7POINTS, решили да посрещнат новата година в La Opera или Djanam Steak House Plovidv.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР