Тази вечер от 22,30 часа посреща в отложен мач от

...
Тази вечер от 22,30 часа посреща в отложен мач от
Коментари Харесай

Ла Лига НА ЖИВО: Севиля - Барселона, съставите

Тази вечер от 22,30 часа посреща в отсрочен мач от 4-ия кръг на . Двубоят опълчва преследваъчт на водача Реал Мадрид в лицето на домакините и осмият в Испания в лицето на гостите. Можете да следите .
Стартовите сформира:

Севиля : Боно, Кунде, Фернандо, Карлос, Рекик, Дилейни, Жордан, Ракитич, Окампос, Гомес, Мир
Барселона: Тер Щеген, Пике, Араухо, Бускетс, Дембеле, Алба, Де Йонг, Гарсия, Жутгла, Гави, Абде



ПРЕДИ МАЧА
През този сезон отборът на Хулен Лопетеги отпадна от Шампионска лига, макар че не в една група със Залцбург и Лил. В Купата на Краля Севиля завоюва против скромния Кордоба с гол в добавеното време, а в идната фаза едвам не отпаднаха от още по-скромния белеарски Андрач. В постоянното време двата отбора приключиха 1:1 и по-класният отбор продължи напред с помощта на късмет при дузпите.
Андалусийци се показват най-стабилно точно в Ла Лига, а техният противник е еднообразно неустойчив във всички шампионати. Севиля изостава единствено на 6 точки от водача Реал Мадрид, който обаче е и с мач повече. Барселона е на 10 точки зад андалусийци и на 16 зад огромния си противник. Каталунците също отпаднаха от Шампионска лига и ще играят през пролетта в Лига Европа.
И двата отбора имат куп контузени футболисти. Севиля не може да разчита на Навас, Торес, Сусо и Ламела и има половин тим играчи под въпрос. Шави Ернандес е без Дест, Роберто, Педри, Демир, Фати, Брейтуейт и Депай.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР