Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България двамата

...
Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България двамата
Коментари Харесай

Един професионалист отпада от Hell’s Kitchen

Тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen България двамата номинирани тази седмица – Марко и Нина, ще се изправят един против различен в оспорван кулинарен двубой. Решаващата вечерна резервация ще изисква от тимовете да бъдат по-добри от всеки път, тъй като специфични посетители в ресторанта на Hell’s Kitchen България ще бъдат Златните девойки от ансамбъла по художествена гимнастика.

Номинираните тази седмица Марко и Нина ще влязат в оспорван кулинарен двубой един против различен. Те ще би трябвало да подготвят ядене, почтено за менюто на Виктор Ангелов, само че преди и двамата да запретнат ръкави, началник Ангелов ще ги изправи пред предизвикателство, което ще дефинира кой какъв брой време ще има в кухнята. Марко и Нина ще получат слушалки и ще би трябвало да познават хранителни артикули единствено по придвижванията на устните на съотборниците си, а по-късно занимателно тестване единият от тях ще има единствено 35 минути, с цел да приготви кулинарен шедьовър, с който да впечатли специфичните посетители на ресторанта.

Решаващата вечерна резервация ще стартира с напрежение и за двата тима, а напрежението ще бъде в допълнение подсилено и от наличието на Златните девойки. Грешки няма да липсват и при алените, и при сините, а главната отговорност за всяка една ще носят капитаните им – Марко и Нина, чиято съществена задача ще е да координират работата в двете кухни. Единият тим обаче ще успее да се отърси от грешките си, бързо ще навакса пропуснатата преднина и ще получи овациите на началник Ангелов. Жените или мъжете ще се показват по-добре, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне вечно Hell’s Kitchen България, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР