Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen

...
Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Суров женски гняв и неочакван обрат в червената кухня - тази вечер в Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България феновете на най-горещото кулинарно съревнование в българския ефир ще станат очевидци на непредвиден поврат в алената кухня, който ще изненада освен началник Виктор Ангелов, само че и дамите в Hell’s Kitchen България.

След като предходната седмица Соня и Михаела получиха втори късмет от началник Ангелов, те съумяха дружно да „ сготвят “ Румяна и тя напусна дефинитивно надпреварата. Кулинарният блогър Соня завоюва синия тим на своя страна и приключи сполучливо вечерната резервация, само че дали женският тим ще преглътне елементарно тази победа?

В първия епизод на Hell’s Kitchen България тази седмица ще забележим по какъв начин един готвач ще си навлече недопечен женски яд и нови интриги ще се разгорят като пожар в алената половина на кухнята. „ Красавиците “ още веднъж ще играят против „ опитните “, само че този път разпределението на силите ще е много по-различно и една от тях ще се изправи намерено против всички.

Сините на собствен ред ще влязат в окото на бурята и ще си навлекат заслужения яд на началник Ангелов. Ще съумеят ли готвачите да нахранят гостите на Hell’s Kitchen или още веднъж вечерната резервация ще е цялостен неуспех, следва да разберем довечера по NOVA. Едно е несъмнено – същински любовни трепети ще завладеят Кухнята на Ада.

Дневното предизвикателство на началник Виктор Ангелов ще показва на топ готвачите, че хубавите неща стават постепенно. Надпреварата ще бъде оспорвана и ще покаже кой е по-добър в приготвянето на самото „ съвършенство “, както и кой ще се скатае от оборната игра или ще би трябвало да признае, че самочувствието му в кухнята е без покритие. Победителите справедливо ще се изкачат на върха, а победените ще упражняват съществени техники в кухнята.

Зрителите ще станат очевидци на инфарктни обстановки в кухнята, непоколебимо безмълвие, само че и намерено неодобрение. Червената кухня ще се бори яростно за утвърждението на началник Ангелов, а синята ще стяга редиците. Ще съумеят ли топ готвачите да оправдаят доверието на началник Ангелов и ще има ли още експерти, които ще се разделят с Кухнята на Ада – не пропускайте да разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР