Тази вечер от 21:00 ч. по NOVA в Hell’s Kitchen

...
Тази вечер от 21:00 ч. по NOVA в Hell’s Kitchen
Коментари Харесай

Кой е новият готвач в Hell’s Kitchen България, който ще се бори за голямата награда

Тази вечер от 21:00 ч. по NOVA в Hell’s Kitchen България феновете на най-известното кулинарно шоу ще схванат кой е новият професионален готвач, който влиза изненадващо в Кухнята на Ада. Новото попълнение идва да потуши пожара от предходната седмица, когато началник Виктор Ангелов за първи път в историята на шоуто безкомпромисно се раздели вечно с трима от участниците в Hell’s Kitchen.

Ще се окаже ли новият топ готвач в Hell’s Kitchen България кандидат за успеха и по какъв начин ще се впише измежду останалите участници , ще разберем тази вечер единствено по NOVA. Дали неговата поява ще е предстоящият избавителен пояс, който ще реши проблемите и на двата тима или единствено ще разбуни духовете? Със сигурност ще има люто неодобрение в едната половина на кухнята, а в другата – един готвач ще стане център на внимание във всяко отношение.

Ще има ли сполучлива вечерна резервация или и този път в адската кухня ще има всичко, само че не и щастливи клиенти, съумели да опитат кулинарните изкушения на началник Виктор Ангелов?
 NOVA
​​​​​​Дневното предизвикателство на началник Виктор Ангелов , в духа на националния празник на България, ще тества усета на готвачите към българската традиция и уменията им да месят . Готварските творения на сини и червени ще би трябвало да ухаят на характерност, сърце и мурафет. Ще има такива, които справедливо ще получат заветното „ Браво “ от началник Ангелов за своите сполучливи осъществявания, само че и такива, които ще се окажат тотално отвън тематиката. Загубата освен ще боли, само че и ще люти, а спечелилите добре ще потанцуват под звуците на българските ритми.

Ще се огънат ли мъжете и дамите под тежестта на вечерните поръчки ще разберем скоро. Ще забележим по какъв начин още веднъж всички са против един, само че дали това ще се окаже пагубно за Кухнята на Ада? Женският тим ще се снабди с водач, който ще стегне редиците и алените ще наберат скорост, само че един готвач ще дръпне спирачката и ще обърка проектите за триумф.

При мъжете пък една неистина ще се окаже основна и ще бъде катализатор на напъните им този път да завършат вечерната резервация. И въпреки всичко дали топ готвачите ще съумеят да нахранят гостите на ресторанта, ще остане ли удовлетворен началник Ангелов от тях или ще има някой, който ще заслужи адския му яд? Отговорите – довечера, в Hell’s Kitchen България от 21:00 ч., по NOVA.
 NOVA

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA. Актуални вести ще откриете на , както и на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР