Тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1 специален гост

...
Тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1 специален гост
Коментари Харесай

Режисьорът Георги Дюлгеров - специален гост в Панорама

Тази вечер от 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1 специфичен посетител на Бойко Василев в студиото на „ Панорама “ ще бъде проф. Георги Дюлгеров. Поводът е новият му филм – „ Записки по едно изменничество “, продуциран от Българската национална телевизия, който излиза на огромен екран в цялата страна в навечерието на 80-годишния празник на именития режисьор и учител.

Главните функции във кино лентата „ Записки по едно изменничество “, екранизация на книгата „ Записки по българските въстания “ на Захарий Стоянов, се извършват от актьорите Пламен Димов, Иван Николов, Ивайло Христов и Цветан Алексиев.

Проф. Георги Дюлгеров е режисьор и сценарист на кино лентата, оператор е Веселин Христов, сценограф е Георги Тодоров, създател на музиката е Мира Искърова, а като художник по костюмите дебютира Стамена Стоева.

В „ Панорама “ с Бойко Василев на 29 септември ще видите още:
Гласът на Америка и ползата на България – вицепремиерът Мария Габриел;Воюват ли управляващите – Гълъб Донев; Ключове за Шенген – Илхан Кючюк;Денят на сърцето – доцент Васил Трайков;Една лекция 100 години по-късно – спомен за проф. Иван Шишманов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР