Тази вечер от 19.00 часа в Младежки театър Николай Бинев е

...
Тази вечер от 19.00 часа в Младежки театър Николай Бинев е
Коментари Харесай

`Бившата мис на малкия град`: Премиера в Младежки театър `Николай Бинев` |

Тази вечер от 19.00 часа в Младежки спектакъл „ Николай Бинев "  е премиерата на спектакъла „ Бившата мис на дребния град ".

Автор е световноизвестният и извънреден драматург Мартин Макдона, а режисьор – Владимир Люцканов.

Това е първата пиеса на ирландския (макар и роден във Великобритания) създател, която го трансформира в международна сензация, и за която получава голям брой награди и номинации. Преводът на български е на Мариана Мелнишка – преводач с голям опит, чието име стои зад преводите на паметни заглавия като „ Портокал с часовников механизъм ", „ Какво видя кучето и други истории " и 3 романа от поредицата „ Хари Потър ".

Владимир Люцканов е режисирал голям брой сполучливи представления в Младежки спектакъл, измежду които „ Вятърът в тополите ", „ Кухнята ", „ Летище ", „ Страхотни момчета ", „ Красиви тела ", „ Аз, Фойербах " и спектакъла по песни на Стефан Вълдобрев „ По-полека "!

Сценографията е дело на Венелин Шурелов, който е осъществил сполучливи изложения, интерактивни съоръжения, цифрови планове, пърформанси и голям брой образци за прелестна сценография. Отличен е с награди с „ Аскеер " и „ Икар " за сценография. Венелин Шурелов е сценограф на два от спектаклите, които Младежки спектакъл „ Николай Бинев " осъществя през 2019-а година – „ Аз, Фойербах " и „ По-полека "!

Костюмограф е Елица Георгиева, която ще продължи забележителната си работа в Младежки спектакъл „ Николай Бинев " откакто беше част от екипа на спектаклите „ Като трохи на прозореца ", „ Еквус ", „ Специални мотиви ", „ Лунните деца ", „ По-полека " и „ Bai Ganyo "!

Актьорският състав на спектакъла „ Бившата мис на дребния град " е следващото впечатляващо звено в екипа на този план. В функциите ще имате опция да видите страхотните Искра Донова, Станка Калчева, Николай Луканов и Николай Владимиров.

„ Бившата мис на дребния град " е театър за връзките сред елементарните хора, които търсят светлината в тунела; за тези, които преследват персоналната си Обетована земя, в чието битие не са изцяло уверени, въпреки и на моменти като че ли да я виждат пред очите си – момент преди да изчезне и те още веднъж да бъдат погълнати от сивотата. Спектакъл за хора с фантазии.

Младежки спектакъл „ Николай Бинев " акцентира, че подсигурява, че всички спектакли в театъра ще се проведат при спазването на всички противоепидемиологични условия, в това число понижен потенциал на салона /50%/, продажба на билети през едно място, постоянна стерилизация и обезпечаване на дезинфектант за всички фенове.

Премиерата на спектакъла ще бъде на 23-и и 27-и септември, 2020 година, а идващите представления, които ви чакат в нашата стратегия ще се състоят на 16-и и 29-и октомври.

Билети за премиерата на спектаклите „ Бившата мис на дребния град ", както и за всички останали спектакли чакат феновете на касата на театъра, която ще работи всеки ден без неделя и понеделник от 11:00 ч. до 19:00 ч. Билети могат да бъдат закупени и на уеб страницата на Младежки спектакъл –  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР