Тази вечер от 18:30 часа и 1948 дават старт на

...
Тази вечер от 18:30 часа и 1948 дават старт на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 гостува на Хебър с мисъл да продължи серията си без загуба

Тази вечер от 18:30 часа и 1948 дават старт на четвъртия кръг в efbet. Двубоят е на стадион " Васил Левски ", а основен арбитър на срещата ще бъде Волен Чинков.

И двата тима започнаха сезона с победи, след което пазарджиклии записаха две загуби, а " алените " - две равенства, едно от които против първенеца Лудогорец. Отборът на Любослав Пенев е един от дребното в елита, дружно с разградчани и ЦСКА - София, който към момента няма проваляне от началото на акцията.

Столичани демонстрираха, че имат високи упоритости да реализират нещо значимо тази година, тъй че ще преследват наложителен триумф през днешния ден.
20  ЦСКА 1948 - Лудогорец
реализира входящ трансфер през седмицата, привличайки централният нападател Есеола Хабиб, който може да запише първи минути със " зелената " фланелка още против ЦСКА 1948.
 Хебър подписа с нов централен нападател Хебър подписа с нов централен нападател
Извън сметките на Фулвио Пеа остава, който ще отсъства от терените към две седмици., който пропусна гостуването на Локо (Пд) поради контузия в глезена, е под въпрос за днешния конфликт.

Любослав Пенев няма съществени кадрови проблеми и ще заложи на най-благоприятен състав в търсене на трите точки в центъра на София. " Червените " се укрепиха с някогашния състезател на " смърфовете " Парвиз Умарбаев, като в това време в клуба.

ХЕБЪР - ЦСКА 1948

Вероятни сформира:

ХЕБЪР: Дебърлиев, Осира, Крумов, Бухал, Търтов, Бонани, Лобов, Тонев, Манев, Хамдиев, Чаворски.

ЦСКА 1948: Наумов, Джонатан, Марин, Даскалов, Александров, Чочев, Енрике, Октавио, Охене, Русев, Колев.

Начало: 18:30 часа
Стадион: " Васил Левски "
Съдия: Волен Чинков

Снимки: Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР