Тази вечер от 18:00 пред сградата на БНТ до „Орлов

...
Тази вечер от 18:00 пред сградата на БНТ до „Орлов
Коментари Харесай

Протест пред БНТ! Оставка Атанасов и Кошлуков

Тази вечер от 18:00 пред постройката на Българска национална телевизия до „Орлов мост“ часа ще се организира във връзка със сваления от ефира им филм,,Само тъй като бяха българи“.
Недопустимо е филм, финансиран с обществени средства от бюджета, да бъде сприран от лъчение заради неразбираеми аргументи, индикиращи скрити подмолни сделки. Подобни практики не корелират с желаната смяна, която българските жители обявиха на изборите през ноември 2021г.
Присъединете се!

Снощи медиите в Македония оповестиха триумфално „Прва отстапка од Софија за Скопје“ – новата власт в България е смъкнала плануваното по стратегия лъчение по Националната Телевизия на документалния филм „Само тъй като бяха българи“. В него се демонстрират изявленията и документи по отношение на всеобщото изтребване на българи от югославските управляващи в Македония. Филмът беше по стратегия, само че в последния миг програмата бе заменена. Това бе явен сигнал към Скопие от страна на новата власт у нас и медиите там го отразиха по този метод, като „първа отстъпка“.

Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР