Тази вечер още един участник ще напусне кухнята на Hell`s

...
Тази вечер още един участник ще напусне кухнята на Hell`s
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Веселин и Лариса се борят за оставане

Тази вечер още един участник ще напусне кухнята на Hell`s Kitchen. Вреча в ролята на втори номиниран влезе Веслеин, а през днешния ден той ще се изправи против Лариса. Двамата ще влязат както в пряк, по този начин и в неприсъствен сблъск по време на вечерната резервация.

Този път ще изисква двойно повече старания, както от синия, по този начин и от червеняи тим. Причината е една специфична детска поръчка за младите звезди от сериала " Господин Х и морето ". Те ще са посетители в ресторанта на Hell`s Kitchen дружно с волейболиста Владо Николов.
 Снимка 414916

Подготовката на ястията ще се трансформира в същинско кулинарно съревнование, което няма да мине ебз изненади, провокации, пропуснати шансове, заслужени самопризнания, целувки и разтуптяни женски сърца.

Накрая обаче един ще напусне Кухнята на Ада вечно. Кулинарният двубой сред Веселин и Лариса ще премине през " кутията на тайните ", която началник Виктор Ангелов ще отвори особено за двамата номинирани.
 Снимка 414918

Готварският им опит също ще бъде подложен на тест и ще окаже значително значение за крайния излаз на елиминациите. Трикове, майсторски техники, внимание към детайла - всички те ще са значими в борбат аза оставане. Лариса и Веслеин ще получат мощна поддръжка от тимовете си, само че дали това ше трогне Виктор Ангелов?

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР