Тази вечер още два отбора успяха да си осигурят място

...
Тази вечер още два отбора успяха да си осигурят място
Коментари Харесай

Още два отбора са сигурни 1/8-финалисти в Шампионска лига

Тази вечер още два тима съумяха да си обезпечат място на 1/8-финалите в Шампионска лига . Това са Барселона и Република България Лайпциг. Каталунците завоюваха с 3:1 против Борусия Дортмунд и си осигуриха първото място в своята група.
Лионел Меси, Антоан Гризман и Луис Суарес се разписаха за каталунците, като това бе дуел номер 700 за Меси с екипа на испанския първенец. Освен това аржентинецът към този момент има голове против 34 разнообразни тимове. Единственото попадение за гостите означи Джейдън Санчо.
Немският отбор пък стигна до доста скъпо тъждество против Бенфика. Лайпциг изоставаше с 0:2 до самия завършек на срещата, само че с два гола на Емил Форсберг си обезпечи класиране в идната фаза на шампионата. Иначе Пици и Карлос Винисиус дадоха преднина на гостите, само че те рухнаха в самия завършек на мача. В група G в момента  немският отбор е водач с 10 точки, а с по 7 са Лион и Зенит, а Бенфика е на последно място с 4. Лайпциг обаче не може да бъде преместен от Зенит, защото реализира две победи в директните дуели.
Всички резултати от днешните дуели - може да видите в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР