Тази вечер Ненчо Балабанов ще дебютира като водещ на любимото

...
Тази вечер Ненчо Балабанов ще дебютира като водещ на любимото
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов със сериозно предупреждение

Тази вечер Ненчо Балабанов ще дебютира като водещ на обичаното тв шоу. В новото студио на " На кафе “ той разкри какви изненади чакат почитателите на предаването.

" Бях сюрпризиран, когато получих поканата за водещ на предаването. Когато ми загатнаха, че има възможност да повеждам предаването и ми насочиха предложение, което да обмисля, а и заснехме две пробни излъчвания, взех решение да ревизира дали околните към мен хора си спомнят за предаването. На въпроса ми всички дадоха отговор: " Е, по какъв начин да не помня? Беше паметно предаване! “. Оказа се, че няма човек, който да не го е гледал, да не го е харесвал и да го е не запомнил. Това на 100% наклони везните, тъй като имаше кастинг и нямах визия кои са другите, явили се на него. Но в деня, в който ми се обадиха, към този момент бях взел решение, че това е моето предаване, което на драго сърце ще повеждам. Почувствах се доста добре. Голямата премия от 100 хиляди лв. може да бъде извоювана по пет пъти всяка седмица. Студиото е доста хубаво. Чувствам се прелестно на тази сцена, екипът е неповторим, а хората са доста забавни. Всяка вечер излиза по един участник и играе. Разликите са, че няма бутон, с който да откажат или да одобряват договорката, а има чекове “, споделя водещият пред NOVA.

" Банкерът е същият, към този момент напреднал с възрастта, само че и още по-стиснат. Въпреки това някакво сърчице се прокарва и при него. Усетих по какъв начин, когато някой си опише персоналната история или има някакъв сантимент в идеята, за която желае да похарчи тези извоювани пари, нещо трепва в него. Има разлика в осезаемостта с възрастта. Иначе си е същият и ще гледа да си резервира парите. Много се вълнувам по време на фотосите, тъй като за мен това е доста ново професионално преживяване. Защото всичките неща, с които съм се занимавал, са били комедийни. Тук има развлечение, само че и освен. Хуморът е до един миг и то в по блиц формат, има моменти, в които би трябвало да бъда трагичен, сугестивен. Не съм гледал нищо, тъй като не обичам суровите материали. Довечера, за първи път и аз ще седна пред тв приемника в 18.00 ч. и ще виждам какво сме създали. Както всички останали фенове “, разкрива Ненчо Балабанов.

Още за идната поява на второто му дете и приказната любовна история, която изживява с красивата си съпруга; за музиката като избавителен пояс и каква изненада готви за почитателите на Depeche Modе, гледайте във видеото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР