Тази вечер неизвестни лица в камуфлаж откриха огън от автоматично

...
Тази вечер неизвестни лица в камуфлаж откриха огън от автоматично
Коментари Харесай

Стрелба на концерт в Подмосковието, има над 50 убити и над 100 ранени

Тази вечер незнайни лица в камуфлаж откриха огън от автоматизирано оръжие в концертна зала " Крокус сити хол " в Подмосковието, оповестяват съветски медии и Telegram канали. Съобщава се и за детонация и пожар в постройката, като огънят към този момент се класифицира като сложен за преодоляване и може да гори на повърхност няколко хиляди квадратни метра.
 

Според източник на " Канал 112 " жертвите са минимум 40 души, ранените - 100 (час по-рано съгласно " База " убитите бяха 12, а ранените - десетки). Предстои управляващите да уточнят броя. Според УНИАН жертвите са над 50.
 

В региона са изпратени сили и на " Росгвардия " и Федералната работа за сигурност (ФСБ). Руският омбудсман Татяна Москалкова дефинира ставащото като терористичен акт. Очевидци приказват за употребявано автоматизирано оръжие. Най-малко трима души в камуфлажни облекла са разкрили огън на концерт на група " Пикник " съгласно РИА " Новости ". Групата по този начин и не стигнала до сцената: била в гримьорната по време на офанзивата.

Огън е открит и във фоайето, и в самата зала по едно и също време, съгласно близкия до съветските секрети службите канал Mash.
 
 Стрелците на концерт в Подмосковието Стрелците на концерт в Подмосковието Източник: Скрийншот/Telegram
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР