Тази вечер Милан посреща Интер в първи полуфинал от Шампионската

...
Тази вечер Милан посреща Интер в първи полуфинал от Шампионската
Коментари Харесай

Епизод пореден: Милан и Интер кръстосват шпаги и в Шампионската лига

Тази вечер Милан посреща Интер в първи полуфинал от Шампионската лига. Срещата на " Сан Сиро " стартира в 22,00 часа българко време. Двата тима са без загуба в дълга поредност от дуели, само че несъмнено „ нерадзурите “ се намират в по-добра форма.

„ Росонерите “ отстраниха Тотнъм след единствено гол в двата мача. По-интересно бе на четвъртфиналите с Наполи. В тях Милан безусловно оцеля пред личната врата, а на контраофанзива взе своето, като имаше моменти, в които по-рано можеше да реши всичко.

Срещата на „ Сан Сиро “ бе извоювана с 1:0, а не бе надалеч от успеха и в Неапол. Осимен обаче изравни за 1:1 в 93 минута.

Опонентите на Интер бяха по-леки, най-малко на доктрина. „ Нерадзурите “ демонстрираха опит и класа поредно против двата огромни гранда от Португалия.

В три от четирите си мача италианците не позволиха гол, като отстраниха Порто с 1:0 вкъщи и тъждество на „ Ещадио до Драгао “. Срещите с Бенфика бяха по-резултатни, само че може би всичко бе решено още в Португалия с триумф от 2:0 над Бенфика.

В Милано „ орлите “ демонстрираха темперамент и си потеглиха с тъждество 3:3, само че нито за момент не съумяха да върнат интригата в общия конфликт.

През уикенда Милан и Интер записаха скъпи победи против римските Лацио и Рома с по 2:0. Това бе един от дребното триумфи на Милан напоследък, въпреки и да липсва загуба във към този момент девет публични мача.

Феноменалната форма на Интер пък включва пет следващи победи във всички шампионати, измежду които такива над Ювентус, Лацио и Рома и то при единствено един инкасиран гол в този интервал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР