Тази вечер Манчестър Юнайтед приема Тотнъм в последния мач от

...
Тази вечер Манчестър Юнайтед приема Тотнъм в последния мач от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Тотнъм

Тази вечер Манчестър Юнайтед приема Тотнъм в последния мач от 3-ия кръг в Премиър лийг. " Червените дяволи " към този момент направиха първата си неверна стъпка в предишния кръг, откакто паднаха с 2:3 от Брайтън и в този момент ще опитат да се отърсят от тази загуба. Тотнъм пък върви без неточност с две следващи победи и се надява да запише нова и през днешния ден.

Домакините излизат с забавна скица 4-3-2-1. Давид де Хеа е на вратата, а в отбрана ще работят Антонио Валенсия, Крис Смолинг, Фил Джоунс и Люк Шоу. Фред, Андер Ерера и Неманя Матич ще работят в средата на терена, а с по-атакуващи функционалности ще бъдат Пол Погба и Джеси Лингард. На върха на офанзивата пък е Ромелу Лукаку.

Тотнъм обичайно ще играе в 4-2-3-1 с Юго Лорис под рамката и Киърън Трипиър, Тоби Алдервейрелд, Ян Вертонген и Дани Роуз в отбрана. Муса Дембеле и Ерик Дайър са двойката опорни халфове, а пред тях Кристиан Ериксен е в ролята на плеймейкър. Деле Али и Лукас Моура ще работят по крилата, а на върха на офанзивата е Хари Кейн.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Премиър лийг 3 кръг, понеделник 27 август  Манчестър Юнайтед 22:00предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР