Тази вечер Ливърпул излиза в четвъртфинален мач от турнира за

...
Тази вечер Ливърпул излиза в четвъртфинален мач от турнира за
Коментари Харесай

Ливърпул излиза срещу Астън Вила със състав за историята

Тази вечер Ливърпул излиза в четвъртфинален мач от шампионата за Купата на Лигата против Астън Вила. Сблъсъкът е на „ Вила Парк” в Бирмингам от 21:45 часа и може пъкъла го наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Двубоят може да се дефинира като исторически, изключително за гостите от „ Анфийлд”. Обстоятелствата постановиха „ червените” да излязат в този дуел със състав, който надали в миналото би се повторил в формален мач.

Ливърпул, който в този мач ще бъде воден от Нийл Кричли, ще излезе на терена най-вече със свои юноши, защото главният състав на „ червените” е зает със Световното клубно състезание в Катар.

Изумителна ще бъде междинната възраст на отбора на Ливърпул, която съгласно хипотетичния състав ще бъде едвам 19 години. Най-възрастен в отбора на мърсисайдци ще бъде капитанът Педро Чиривея, който сега е на 22 години.

Мнозина имат вяра, че отборът на Астън Вила няма да има каквито и да е проблеми с отстраняването на Ливърпул от тази фаза на шампионата.

Ето и хипотетичният състав на гостите: Келехър, Хоевер, Ван ден Берг, Ларуси, Чиривея, Кейн, Диксън Бонър, Кристи-Дейвис, Лонгстаф, Елиът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР