Тази вечер ЛАСК (Линц) приема Манчестър Юнайтед в първи мач

...
Тази вечер ЛАСК (Линц) приема Манчестър Юнайтед в първи мач
Коментари Харесай

ЛАСК - Манчестър Юнайтед

Тази вечер ЛАСК (Линц) приема Манчестър Юнайтед в първи мач от 1/8-финалите в Лига Европа. Австрийците са приятната изненада в шампионата и за пръв път ще играят на тази фаза. " Червените дяволи " пък имат упоритости да завоюват трофея, само че за задачата първо би трябвало да прескочат този подъл противник. Затова тяхната цел е да реализират добър резултат още в днешното посещение, което да им улесни реванша на " Олд Трафорд ".

Заради опасността от ковид бе взето решение днешната среща да се играе без аудитория, което сигурно ще отнеме от чара на дуела и е голямо отчаяние за локалните почитатели, а също по този начин и в допълнение преимущество за гостите.

ЛАСК залага на бразилеца Клаус в офанзива, а по двете крила ще го поддържат Доминик Фризер и Самуел Тете. В средата пък ще се разчита на Джеймс Холанд и Петер Михорл.

Манчестър Юнайтед пък излиза с Одион Игало в предни позиции, а зад тила му ще го поддържат Даниел Джеймс, Хуан Мата и Бруно Фернандеш. Скот Мактомини и Фред пък ще бъдат отбранителните халфове.

Съставите:

ЛАСК: Шлагер, Ранфтл, Траунер, Рамзебнер, Холанд, Михорл, Ренер, Райтер, Тете, Фризер, Клаус

МАН Ю: Ромеро, Уилямс, Байи, Магуайър, Фред, Мактомини, Фернандеш, Мата, Джеймс, Игало

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 12 март  ЛАСК Линц 19:55предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР