Тази вечер испанският колос посреща Еспаньол в дербито на Каталуния

...
Тази вечер испанският колос посреща Еспаньол в дербито на Каталуния
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Барса 1:0 Еспаньол, "блаугранас" откриват със спорна дузпа

Тази вечер испанският исполин посреща Еспаньол в дербито на Каталуния от 14-ия кръг на Ла Лига. Двубоят на " Камп Ноу " е с начален час 22.00 българско време и ще можете да го наблюдавате
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
Барселона: Тер Щеген, Алба, Гарсия, Пике, Мингеса, Де Йонг, Бускетс, Нико, Ахомаш, Депай, Гави
Еспаньол: Лопес, Педроса, Кабрера, Лопес, Гомес, Видал, Пуадо Диас, Дардер, Ерера, Ембарда, Де Томас

Срещата стартира равностойно, само че последователно Барселона стартира да стяга обръча към наказателното поле на противника. Каталунците демонстрираха предпочитание да отбележат гол, само че не и успеваемост. Няколко удара към вратата на Еспаньол приключиха без стремежи резултат.
В 15-ата минута Нико се свлече в наказателното поле, претендирайки за дузпа, само че съдията подмина обстановката. В идващите минути Барселона на няколко пъти провежда рискови офанзиви, само че липсваше завършващия удар. В 31-вата минута Серхио Бускетс бе доста покрай отбелязването на гол, само че стражът Лопес го отхвърли.
В самото начало на втората част Барса получи правото да извърши 11-метров углавен удар. Мемфис Депай бе изведен в наказателното поле, а състезател на Еспаньол направи шпагат против него. Съдията отсъди дискусионна дузпа, откакто повторенията демонстрираха, че играчът на Еспаньол първо играе с топката. Въпреки това дузпата бе доказана и от ВАР, а Мемфис Депай се разписа от бялата точка - 1:0!

ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Новият управител на Барселона Шави Ернандес ще направи своя дебют в дербито на Каталуния против Еспаньол. " Блаугранас " ще опитат да пресечен серия от четири мача без победа в Ла Лига, като победят градския си противник и дадат сполучливо начало на ерата " Шави ".
Барселона е извънредно неоснователен от началото на новия сезон, като след 13 мача заема едвам девета позиция със 17 точки. Каталунците изостават с 11 точки от сегашния водач в Испания Реал Сосиедад - разлика, която не е невъзможна за стопяване, изключително за гранд от калибъра на Барса.
За днешния дуел с Еспаньол Шави няма да може да разчита на куп футболисти. Каталунците имат съществени кадрови проблеми в нападателен проект, където отсъстват Ансу Фати, Серхио Агуеро, Мартин Брейтуейт, а също така с травми са двама значими играчи като Педри и Сержиньо Дест.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР