Тази вечер имаме Национален съвет на “. Колегите от “

...
Тази вечер имаме Национален съвет на “. Колегите от “
Коментари Харесай

Петков: Решение за втория мандат – утре сутрин, ще поемем ясна отговорност

Тази вечер имаме Национален съвет на „ “. Колегите от „ “ и ДСБ – също. Правим разискване с всичките ни структури за това по какъв начин ще действаме с втория мандат. Надявам се още на следващия ден сутринта да ви уведомим за решението. Това сподели пред публицисти съпредседателят на " ". 

" Винаги сме били доста виновни. Кои са дейностите ни във втория мандат – поемаме отговорността си, ще създадем верните ходове. Гарантирам ви, че нито ще се крием зад преговорни екипи, нито ще се вършим, че ни няма. Ще поемем ясна отговорност за втория мандат ", добави той.

Петков уточни, че разривът с е настъпил от нежеланието им да подпишат съглашение. " Преди 9 месеца имахме джентълменско съглашение с ротация на министър председателите и министрите се сменят единствено по взаимно единодушие. На 17-ти март Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ни предложи същото – да се ротират министър председателите без промяна на министрите, само че без да подпишем съглашението за промени. Вчера акад. Денков предложи ротация на министър председателите без промяна на министрите, само че с сключване на съглашението. Като махнете цялата мъгла от цялото говорене и всичките преговорни процеси, в действителност се оказва, че в случай че сравните предложенията на Габриел и Денков, единствената разлика е съглашението. За нас това значи, че очевидно не са подготвени да създадат промени в правосъдната система, службите и регулаторите. Защо – не знам. Не знаем дали не желаят, или не могат ", уточни той. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР