Тази вечер имах разговор със 17-годишната ми дъщеря и тя

...
Тази вечер имах разговор със 17-годишната ми дъщеря и тя
Коментари Харесай

Притеснена майка: Какво правят децата ви, когато са навън? Знаете ли какво е All Ages парти, и какво се случва на тях?

Тази вечер имах диалог със 17-годишната ми щерка и тя повдигна завесата на един въпрос: Знаете ли какво вършат децата ви, когато са на открито? Знаете ли какво е All Ages празненство, и какво се случва на тях? И знаете ли в действителност, че на тези празненства вървят и 9, 10-годишни деца? Така стартира обявата си в обществената мрежа Facebook обезпокоена майка.

Ето какво още написа:

" Аз съм в потрес! На всичкото от горната страна, тя ми пусна и клипчета, с които да хастари думите си. Нямам думи... Естествената ми реакция беше да попитам, дали тя е участвала на такова празненство - тя сподели, че не, другояче няма да ми пусне клипчетата.

Мозъкът ми на родител, отхвърля да одобри това...

След това я попитах, дали този клип не е режисиран, отговорът беше, изтъквам: " Оооо, мамооо, в случай че искаш мога да излезна след 21 по Витошка да фотографирам с телефона, и нищо няма да е режисирано! "

Знаем ли къде са децата ни?

Знаем ли с кого са?

Знаем ли какво вършат?

За благополучие, аз знам!

А вие??? ", написа още обезпокоеният родител. 

Това очевидно е новата мода - All ages party.

За какво става въпрос?

Деца от разнообразни възрасти биват допускани в клубове, пият алкохол, използват божествен газ. В YouTube бяха публикувани фрагменти, които са меко казано стряскащи - малолетни девойки танцуват на колене, а други деца крещят какъв брой са пияни и по какъв начин са употребявали опиати. 

" Полицаите идват, аз съм на седмото небе, не знам какво става, втори масур към този момент. Кво стана - бях в районното 24 часа ", споделя малолетна в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР