Тази вечер е реваншът между и от 1/8-финалите в Шампионската

...
Тази вечер е реваншът между и от 1/8-финалите в Шампионската
Коментари Харесай

Ювентус трябва да излезе от трудната ситуация срещу Порто

Тази вечер е реваншът сред и от 1/8-финалите в Шампионската лига. Италианският първенец е подложен до стената, защото би трябвало да търси поврат, откакто загуби с 1:2 първата среща. За торинци ще е огромен неуспех да отпаднат на толкоз ранен стадий от шампионата и те ще би трябвало да намерят метод да извърнат нещата в своя изгода. " Драконите " обаче са задоволително класен противник, който може да изненада неприятно " Старата госпожа ".

Загубата в първия мач бе първа за Ювентус от Порто в досегашните им конфликти. В мачове против португалски противници на собствен терен " бианконерите " имат 5 победи 1 тъждество и 1 загуба. Иначе торинци три пъти са продължавали и два пъти са отпадали, когато са се изправяли против отбори от Португалия в елиминационната фаза на някой от шампионатите на УЕФА.

Порто пък има единствено 2 победи и 5 загуби в гостувания-реванши в Италия. " Драконите " обаче са траяли в 34 от 42 случая, в които са имали преднина след първия мач на собствен терен.

Юве натрупа положително самочувствие преди този дуел, записвайки две следващи победи, като изключително впечатляващ бе триумфът в дербито с (3:1) през уикенда.

В същото време Порто сподели съмнения, откакто направи 0:0 със, по-късно загуби от с 2:3 за Купата на Португалия, само че в последния мач въпреки всичко си върна настроението с триумф с 2:0 като посетител на.

В стартовата единайсеторка на Юве се чака да се завърне звездата, който получи отмора в последния мач с Лацио. обаче е осъден за този дуел, а е с COVID-19. В лазарета остава и, както и. и към този момент са възобновени, а положението на и също се усъвършенства и той също има късмет да запише минути.

В Порто пък терзанията са по отношение на положението на Пепе и Хесус Корона, които получиха леки контузии в последния мач. Шанс Мбемба и Иван Маркано също не са възобновени изцяло и евентуално ще пропуснат този дуел.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, 1/8-финал, реванш:

ЮВЕНТУС - ПОРТО (1:2 в първия мач)

Вероятни сформира:

ЮВЕ: Шчесни, Куадрадо, Бонучи, Демирал,, Рабио, Макени, Рамзи, Киеза, Мората, Роналдо

ПОРТО: Маркесин, Манафа, Пепе, Диого, Зайду, Оливейра, Урибе,, Корона, Тареми, Марега

Стадион: " ", Торино
Съдия: Бьорн Кайперс (Нидерландия)
Начало: 22:00 часа

Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 9 март  Ювентус 22:00предстои  Порто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР