Тази вечер е предпоследният сблъсък за този сезон на Hell`s

...
Тази вечер е предпоследният сблъсък за този сезон на Hell`s
Коментари Харесай

Hell's Kitchen България: Трима преди финала

Тази вечер е предпоследният конфликт за този сезон на Hell`s Kitchen. След като нощес Веселин напусна Кухнята на Ада вечно, за огромната премия останаха да се борят Чилева, Тихомиров и Никола.

Тримата ще би трябвало да дадат нищо повече или по-малко от най-хубавото, на което са способни, с цел да убедят началник Виктор Ангелов, че може да разчита на тях. Все отново, огромната премия включва и контракт за работа в кухнята на неговия ресторант.
 Снимка 425978

По пътя до тази премия обаче, още един ще отпадне тази вечер. Дневното предизвикателство, което Виктор Ангелов им е подготвил, е почтени за най-хубави готвачи. Чилева, Тихомиров и Никола ще би трябвало да покажат въображение, безпогрешни умения, богат боеприпас от техники и умеене да си играят с усетите.

Вечерната резервация пък ще сложи тримата финалисти пред нова непредвидена обстановка. Един от тях ще покаже неподозирани заложби и ще се трансформира в злодея на Hell`s Kitchen. А различен път терзанието ще му изиграе прекомерно неприятна смешка. Дали точно то няма да е повода да се раздели с възможностите си да стане победител, ще разберем тази вечер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР